Miten voin vaihtaa kuvavalikoimaa?

Kuvavalikoiman vaihto onnistuu vaivattomasti nettikaupassamme, johon saat henkilökohtaisen suojatun linkin, mikäli olet ilmoittanut sähköpostiosoitteesi tilauslomakkeessa. Voit tilata nettikaupasta myös yksittäisiä tuotteita.

Kuinka monta kaveria voi mennä samaan kaverikuvaan?

Kaverikuvaan mahtuu viisi kaveria.

Voinko tuoda sisaruksia koulun tai päiväkodin kuvaukseen?

Mikäli koululle/päiväkodille sopii, sisaruksia voi tuoda kuvaukseen kaveri- ja sisaruskuvaa varten. Yksittäisiä muotokuvia kuvaamme vain koulun oppilaista.

Miksi minun pitää täyttää tilauslomake?

Koulukuvat toimitetaan yleensä kotiin postitse, ja yhteystietosi saadaan tilauslomakkeesta. Kuvaukseen osallistumiseen tulee olla huoltajan suostumus. Mikäli et halua tilata mitään, lomaketta ei tarvitse täyttää.

Milloin pääsen katsomaan lapseni kuvia nettikauppaan?

Tunnukset lähetetään noin viikko kuvauksen jälkeen tilauslomakkeessa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen ja kännykkänumeroon. Kaikki perheen lapsista otetut kuvat näkyvät samalla asiakastilillä, mikäli oppilaiden tilauslomakkeisiin on ilmoitettu sama sähköpostiosoite. Nettikauppaan ei ole pakko kirjautua. Saat silloin kotiin nähtäväksi suosituimman kuvasarjan kuvaajan valitsemalla ilmeellä. Kuvilla on 14 päivän palautusoikeus.

En ole saanut kuvalinkkiä nettikauppaan, vaikka muut ovat saaneet.

Tarkista, onko sähköpostisi ohjannut linkin roskapostiin. Mikäli ei ole, ota yhteyttä asiakaspalveluun info@frendikuva.com tai puh. 010 850 4300.

Milloin kuvat tulevat?

Kuvien toimitusaika on noin 20 vuorokautta tilauksesta.

En käyttänyt nettipalvelua, joten sain automaattisesti suosituimman kuvavalikoimanne kotiini nähtäväksi. Voinko palauttaa tuotteita, ja miten maksan ne?

Tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus. Voit palauttaa tuotteita samalla kirjekuorella, jossa kuvat tulivat. Liimaa kuoren päälle laskun mukana oleva palautustarra.
Maksa mukana olevalla laskulla pitämiesi tuotteiden summa + toimituskulut. Emme lähetä uutta laskua. Muista käyttää viitenumeroa.

Netistä tilatessasi, voit jo etukäteen valita sinulle sopivat tuotteet. Mikäli kuitenkin haluat palauttaa tuotteita, tee se seuraavien ohjeiden mukaan:

  1. Laita palautukseen tulevat tuotteet mihin tahansa kirjekuoreen.
  2. Kirjoita kuoren vasempaan laitaan tilausnumerosi.
    (Tilausnumero löytyy muotokuvista *-merkkien välistä, sekä pakkauslistastasi.
  3. Kuori tulee meille ilman postikuluja kun kirjoitat osoitteeksi:

Frendikuva Oy
Tunnus 5012059
00003 VASTAUSLÄHETYS

Tavoitat meidät Yhteystiedot–sivumme kautta.